​José Mourinho acht zichzelf niet capabel genoeg om Chelsea alsnog aan de landstitel te helpen in Engeland. De Portugese manager denkt dat slechts één iemand daartoe in staat zou zijn: Tom Cruise.

De Londenaren wonnen zaterdag met 1-0 van Norwich City; na drie nederlagen op rij de eerste overwinning in vier competitiewedstrijden.

"Vierde worden is voor mij niet uitgesloten", toont Mourinho zich echter strijdbaar na de dramatische seizoensstart van de regerend landskampioen, die na dertien speelrondes de vijftiende plek bezet in de Premier League.

"Als je me vraagt naar het veroveren van de titel, zou ik zeggen dat het een mission impossible is. Wellicht dat Tom Cruise het zou kunnen, maar het is heel lastig."

Hoewel 'The Blues' momenteel twaalf punten minder hebben dan nummer vier Arsenal, beschouwt de 52-jarige coach de vierde plek als een 'haalbaar doel'. "Je moet punten pakken tegen vier concurrenten."

"Wellicht heeft iemand ook nog een terugval. De vierde positie is moeilijk, maar wel realistisch." Aan het einde van het seizoen geeft die plek recht op deelname aan de voorrondes van de Champions League.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League