José Mourinho heeft ondanks de matige resultaten van Chelsea nog veel vertrouwen in een goede afloop van het seizoen.

"Ik zal de clubleiding in januari niet vragen om winterse versterkingen. Met deze selectie ben ik er van overtuigd dat we in de top vier kunnen eindigen", zei Mourinho op de persconferentie in aanloop naar het duel met Norwich City.

De 'Blues' staan voorlopig nog op de zestiende plek in de Premier League met slechts elf punten. De ploeg van Mourinho verloor al zeven keer dit seizoen en wist nog maar drie keer te winnen.

"De clubleiding heeft vertrouwen in mij en in de spelers", stelt de Portugees. "Het wordt tijd dat ik die steun terugbetaal met overwinningen. De fans van Chelsea moeten de zege krijgen die ze verdienen."

Falcao

Mourinho kan binnenkort in ieder geval weer beschikken over doelman Thibaut Courtois en Radamel Falcao. Beide spelers zijn op de weg terug van blessures. 

"Falcao keert snel weer terug en Courtois maakt waarschijnlijk in december zijn rentree. Ik kan alleen nog niet zeggen wanneer precies."

Eden Hazard is zaterdag tegen Norwich City wel van de parij. De sterspeler van de Londenaren zou in de interlandweek ziek zijn geweest, maar trainde deze volledig mee. "Ik heb veel respect voor Norwich, maar we gaan morgen goed spelen en een mooi resultaat boeken."

Bekijk het programma en de stand in de Premier League