Klaas-Jan Huntelaar baalde na afloop van de verloren uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-2) van het resultaat, maar was positief gestemd over het spel van Schalke 04.

"We hebben alles gegeven en gewoon goed gespeeld. Helaas was het niet genoeg voor de overwinning", aldus de 32-jarige spits op de clubwebsite van Schalke 04.

Huntelaar tekende voor beide treffers aan de kant van Schalke 04. Na een halfuur spelen bracht de 76-voudig international zijn ploeg op gelijke hoogte, maar Dortmund sloeg vlak voor en vlak na rust genadeloos toe: 3-1.

Twintig minuten voor tijd maakte Huntelaar nog wel de aansluitingstreffer, maar Schalke wist de gelijkmaker in de slotfase niet meer binnen te prikken. Gezien het spel van Schalke vond Huntelaar de nederlaag onnodig.

"Dortmund wist de eerste helft niet waar ze de bal heen moesten spelen. Wij hadden ons goed ingesteld op de tegenstander en stonden goed georganiseerd. In de tweede helft zijn we sterk teruggekomen. Het is gewoon jammer dat we geen resultaat hebben overgehouden aan onze vertoning."