Chelsea verloor zaterdag bij Stoke City (1-0) al voor de zevende keer in de Premier League dit seizoen, maar de spelers van de Londense club blijven achter trainer José Mourinho staan.

Mourinho zat in Stoke-on-Trent niet op de bank. Hij kreeg wegens misdragingen in de wedstrijd tegen West Ham United vorige maand een stadionverbod.

"We staan achter hem. Dat zie je terug aan de manier waarop we spelen", vertelde Chelsea-doelman Asmir Begovic, die tegen zijn oude club speelde, volgens de BBC.

"We denken dat hij de juiste man is voor Chelsea en we doen ons uiterste best voor hem. Zijn aanwezigheid geeft ons inspiratie. We wilden winnen vandaag voor hem."

Tegen Stoke City bleek een doelpunt van voormalig FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic in de tweede helft echter fataal voor de Londenaren.

Raar

Middenvelder Ramires sloot zich bij Begovic aan. "Het was raar tegen Stoke, want normaal gesproken zien we Mourinho altijd op de bank zitten. Maar Mourinho is en blijft onze coach."

De Braziliaan vond de nederlaag van Chelsea bij Stoke City onverdiend. "We speelden vandaag goed, maar scoorden niet. We hebben weer verloren dat is niet goed. Nu volgt er een interlandperiode en daarna moeten we weer zien te winnen."

Chelsea is de hudige nummer zestien in de Premier League met slechts elf punten uit twaalf wedstrijden. Na de interland periode wacht op 21 november een thuisduel met Norwich City, dat een punt meer heeft en vijftiende staat.

Bekijk de stand in de Premier League