Met zijn buik lukte het wel, maar met zijn voeten kreeg Arjen Robben zaterdag de bal maar niet langs doelman Przemyslaw Tyton van VfB Stutgart.

De aanvaller van Bayern München was daarom na de overtuigende overwinning van Bayern München (4-0) toch een tikkeltje ontevreden.

"Ik heb niet al mijn kansen benut, daar baal ik van. Maar wellicht bewaar ik die doelpunten voor de wedstrijden die belangrijker zijn'', zei Robben met een kwinkslag.

De aanvoerder van Oranje opende na tien minuten de score, door een voorzet van Douglas Costa met zijn buik in het doel te werken. Nog voor rust liep Bayern uit naar 4-0.

"De eerste helft speelden we heel, heel goed. We hebben de ruimtes goed benut'', zei Robben, die na rust een paar grote kansen liet liggen.

Trainer Pep Guardiola zag dat ook Stuttgart in de tweede helft vaak gevaarlijk was. "Zij hadden vier, vijf kansen. Maar ik moet mijn spelers een compliment maken. Het is moeilijk om steeds met zo'n mentaliteit te spelen. Hopelijk komt iedereen fit terug na de interlandperiode.''