Trainer Phillip Cocu eist dat zijn spelers van PSV zondag tegen FC Utrecht hetzelfde brengen als afgelopen dinsdag tijdens het gewonnen Champions League-duel met VfL Wolfsburg (2-0). 

''Er is ons alles aan gelegen deze thuiswedstrijd te winnen en daar zullen we alles voor moeten geven", aldus Cocu vrijdag op de persconfere in de aanloop naar het duel met FC Utrecht.

"Als we hetzelfde kunnen brengen als tijdens een Champions League-wedstrijd, dan moeten wij van FC Utrecht kunnen winnen."

Cocu wil zo voorkomen dat PSV opnieuw puntenverlies lijdt na een knappe zege in Europa. In september verloren de Eindhovenaren met 2-1 van Heracles Almelo nadat Manchtester United met 2-1 was verslagen.

''Die wisselvalligheid moet er uit. We hebben nu al een aantal wedstrijden op rij goede resultaten gehaald. Het is belangrijk dat dit zondag weer gebeurt."

"Omdat ook FC Utrecht in een goede fase zit, is het wat makkelijker om je te concentreren. Mochten er zondag alsnog spelers niet bij de les zijn, moet het team dat signaleren en reageren. We moeten elkaar er op leren aanspreken."

De wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht begint zondag om 12.30 uur en staat onder leiding van arbiter Björn Kuipers.