Teddy Sheringham maakt op 49-jarige leeftijd wellicht zijn rentree als profvoetballer. De manager van Stevenage Town heeft zich laten registreren als speler van de club die uitkomt in League Two.

De voormalige aanvaller van Manchester United kan zichzelf woensdag al opstellen in de regionale bekerwedstrijd (Herts Senior Cup) tegen Welwyn Garden City.

Sheringham beëindigde zijn carrière pas in 2008 bij Colchester United, toen hij 42 was.

Volgens de clubleiding van 'The Boro' is de inschrijving van Sheringham "geen ongewoon voorval". Vorig seizoen zat Dave Beasant, oud-doelman van onder meer Wimbledon en Chelsea, op 56-jarige leeftijd nog op de bank bij een competitiewedstrijd van Stevenage.

Sheringham, 51-voudig international van Engeland, speelde naast Manchester United in het verleden ook voor onder meer Millwall, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Portsmouth en West Ham United.

Record

De oudste doelpuntenmaker en veldspeler in de historie van de Premier League was tot afgelopen mei spitsentrainer bij West Ham.

Met Stevenage bezet Sheringham, die met een late treffer en assist aan de basis stond van de Champions League-winst van 'The Red Devils' in 1999, momenteel de twintigste positie in League Two, het vierde profniveau in Engeland.