Trainer Dieter Hecking van VfL Wolfsburg houdt rekening met een luidruchtig Philips Stadion als zijn ploeg dinsdagavond in de Champions League tegen PSV speelt.

''Ik was enorm onder de indruk van de steun van de PSV-supporters tijdens de wedstrijd tegen Manchester United", zei Hecking maandag op de persconferentie over het duel dat PSV eerder met 2-1 won.

"Ik verwacht dat dinsdag weer en daar zullen we rekening mee moeten houden en mee om moeten gaan."

Wolfsburg is door twee zeges in eigen huis tegen CSKA Moskou en PSV koploper in groep B en kan met een overwinning in Eindhoven een grote stap zetten naar de knock-outfase van het Europese miljoenenbal.

Video: 5 dingen die je moet weten over PSV-Wolfsburg

Hecking wil ook geen genoegen nemen met een gelijkspel. ''Wij spelen altijd voor de winst. Morgen ook. PSV heeft minder sterke punten, maar vooral veel sterke momenten."

"Het vorige duel tussen beide ploegen ging behoorlijk gelijk op. Wij waren net wat beslissender en dat maakte het verschil. We moeten minder fouten maken dan PSV."

De Graafschap

Het bizarre eredivisieduel van PSV zaterdagavond op De Vijverberg met De Graafschap (3-6) ging aan Hecking voorbij.

''Ik heb die wedstrijd niet gezien omdat ik niet denk dat die veel op de wedstrijd van morgen zal lijken. Dat PSV drie goals tegen kreeg zegt mij ook niets. Ze scoren ook gewoon zes keer."

PSV moet tegen Wolfsburg een resultaat halen om kans te houden op de volgende ronde in de Champions League. Het staat laatste met drie punten. Wolfsburg gaat aan de leiding met zes punten, Manchester United en CSKA volgen met vier punten.

PSV-VfL Wolfsburg wordt dinsdag vanaf 20.45 uur live uitgezonden op NU.nl en SBS6. Bekijkt u dit bericht in onze Android-, iPhone- of iPad-app en wilt u een melding ontvangen zodra de opstellingen van PSV en VfL Wolfsburg bekend zijn? Klik dan op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.