Trainer Phillip Cocu beseft dat PSV dinsdag thuis moet winnen van VfL Wolfsburg om zicht te houden op overwintering in de Champions League.

"Het is niet zo dat we kansloos zijn als we morgen niet winnen", zei Cocu maandag op de persconferentie in de aanloop naar het duel in het Philips Stadion.

"Maar bij een nederlaag zijn we wel afhankelijk van anderen. We gaan natuurlijk voor een maximaal resultaat en dat is de winst."

Video: 5 dingen die je moet weten over PSV-VfL Wolfsburg

PSV staat na drie wedstrijden op de laatste plaats in groep B met drie punten uit drie wedstrijden. Twee weken geleden verloren de Eindhovenaren in Wolfsburg ondanks een goede eerste helft met 2-0.

"Zij waren toen doeltreffender dan wij. Morgen zal dat anders moeten", zei Cocu, die vermoedt dat de details dinsdag bepalend zullen zijn.

"Dat is wat in topwedstrijden altijd bepalend is. Zoals we hebben kunnen zien geeft het spelen van een goede wedstrijd geen garantie voor een goed resultaat."

Moreno

Naast Cocu kwam verdediger Hector Moreno aan het woord bij de persconferentie. De Mexicaan vertelde dat hij goede hoop heeft op een zege.

"We geloven dat een overwinning mogelijk is. Zeker met de steun van onze fans in het stadion. En we speelden in vorige week in Duitsland een goede wedstrijd, al gaat het natuurlijk om het resultaat."

Moreno: Goede hoop op zege

PSV-VfL Wolfsburg wordt dinsdag vanaf 20.45 uur live uitgezonden op NU.nl en SBS6. Bekijkt u dit bericht in onze Android-, iPhone- of iPad-app en wilt u een melding ontvangen zodra de opstellingen van PSV en VfL Wolfsburg bekend zijn? Klik dan op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.