PSV-trainer Phillip Cocu begint zaterdag met dezelfde elf spelers aan het uitduel met De Graafschap als vorige week tegen FC Twente.

Jürgen Locadia start opnieuw als linksbuiten. Hij vervangt de nog steeds afwezige Maxime Lestienne. De Belg is opnieuw afgehaakt vanwege trieste familie-omstandigheden.

Locadia krijgt voorin gezelschap van Luuk de Jong en Luciano Narsingh. Het middenveld wordt opnieuw gevormd door Jorrit Hendrix, Andres Guardado en Davy Pröpper.

De verdediging bestaat uit Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Hector Moreno en Joshua Brenet. Nicolas Isimat-Mirin ontbreekt in de wedstrijdselectie vanwege een blessure.

Bij De Graafschap zijn er twee veranderingen ten opzichte van het laatste competitieduel met Heracles Almelo (1-0 nederlaag). Jeroen Tesselaar neemt links achterin de plek over van Tolgahan Cicek. Nathan Kabasele staat in de punt in de aanval in plaats van de geblesseerde Erik Quekel.

Het duel tussen De Graafschap en PSV begint om 20.45 uur.

Opstelling De Graafschap: Jurjus; Will, Straalman, Van de Pavert, Tesselaar; Bannink, Smeets, Pröpper; Driver, Kabasele en Peters.

Opstelling PSV: Zoet: Arias, Bruma, Moreno, Brenet: Hendrix, Guardado, Pröpper: Narsingh, De Jong en Locadia.