Chelsea-manager José Mourinho wilde zaterdag na de nederlaag tegen Liverpool aanvankelijk niet reageren op vragen van de pers.

De Portugese coach staat onder zware druk na alweer het zesde verlies in de Premier League van dit seizoen. Mourinho werd na het duel met Liverpool naar zijn toekomst bij Chelsea gevraagd, maar hij wilde weinig kwijt.

"Ik heb niets te zeggen. Ik heb niets te zeggen. Ik heb niets te zeggen. Het spijt me, maar ik heb niets te zeggen", zei Mourinho vlak na afloop.

"De fans zijn niet dom. Ik ben niet bezorgd over mijn toekomst."

De supporters van Chelsea betuigden voorafgaand en tijdens de wedstrijd tegen Liverpool hun steun aan Mourinho.

Gevecht

Tijdens een interview met de BBC ging Mourinho wel verder in op de wedstrijd en zijn toekomst. "Wat mijn spelers lieten zien was goed, tot het moment dat ze voelden dat het onmogelijk was om het beter te doen. Het gevecht gaat door, maar sommige gevechten zijn onmogelijk te winnen", zei de Portugees voordat hij wegliep. (Bekijk het opvallende interview met Mourinho)

Mourinho leek met zijn opmerking te doelen op het feit dat arbiter Mark Clattenburg na liet Liverpool-middenvelder Lucas zijn tweede gele kaart te geven, maar hij wilde niet verder ingaan op de arbitrage. "Ik kan er niets over zeggen. Ik ga nu terug naar huis waar ik een droevige familie zal aantreffen. Daarna probeer ik wat rugby te kijken en me los te maken van deze wedstrijd."

Chelsea bezet na elf wedstrijden de vijftiende plek op de ranglijst. Met elf punten kennen de Londenaren de slechtste competitiestart ooit voor een regerend landskampioen in de Premier League.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League