Voetbal

AZ nog zonder El Hamdaoui tegen Telstar

AZ-trainer John van den Brom is niet van plan aanwinst Mounir El Hamdaoui donderdagavond in de bekerwedstrijd tegen Telstar al op te stellen.

"We werken met hem toe naar zondag. Mounir heeft vandaag ook weer hartstikke goed getraind'', liet Van den Brom woensdag op de website van de Alkmaarse club weten. AZ speelt zondag thuis tegen NEC.

Van den Brom kan in Velsen-Zuid evenmin een beroep doen op Muamer Tankovic, Jop van der Linden, Jan Wuytens en Guus Hupperts. De AZ-trainer bereidt zijn ploeg voor op een heet avondje bij Telstar.

''Het is een derby in een uitverkocht stadion. We gaan in elk geval geen jongens rust geven, want we nemen dit bekertoernooi heel serieus. En dat geldt zeker ook voor Telstar.''

Ondanks redelijk spel verloor AZ de voorgaande twee wedstrijden. ''We willen tegen Telstar het goede gevoel van het creëren van kansen meenemen."

"Want ondanks de nederlagen heb ik veel positieve opmerkingen gehoord over onze speelwijze tegen Augsburg en Feyenoord. We moeten alleen wel wat goals gaan maken'', zei Van den Brom.

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie