José Mourinho hoopt dinsdagavond met Chelsea tegen Dinamo Kiev te werken aan een ommekeer met de Londense ploeg.

De start van het seizoen kenmerkt zich voor de Engelse landskampioen door slechte resultaten. Zaterdag werd gewonnen van Aston Villa en Mourinho wil die lijn doortrekken in de Champions League.

"Het belangrijkste voor mij is om voor een ommekeer te zorgen", aldus de 52-jarige Portugees maandag op de persconferentie in aanloop naar het duel in Kiev.

"We moeten zowel in de Premier League als de Champions League gewoon gaan winnen. Morgen hebben we punten nodig om door te kunnen gaan naar de volgende ronde."

Het gaat Mourinho echter niet alleen om verbetering in de resultaten. "We zijn het seizoen inderdaad verrassend slecht begonnen en hebben veel verloren, maar ik hoop dat naast de resultaten ook ons spel zal verbeteren."

Pedro

Aanvallend zal Chelsea het in Oekraïne moeten doen zonder Pedro en Loïc Remy. Beide spelers kampen met lichte blessures en zijn dinsdag niet inzetbaar.

"Het is niets ernstigs, maar ze zullen niet kunnen spelen", bevestigde Mourinho. "Ze spelen echter op posities waar we meerdere opties hebben, dus we nemen geen risico."

Voor de wedstrijd tegen Dinamo Kiev is Mourinho op en top voorbereid. "Ik heb hun verlies van vrijdag tegen Sjachtar Donetsk op videobeelden gezien en heb mijn assistent naar die wedstrijd gestuurd. We hebben ze ook geanalyseerd tegen FC Porto en Maccabi Tel Aviv, dus we hebben alle benodigde informatie."

In groep G gaan Dinamo Kiev en FC Porto aan de leiding met vier punten uit twee wedstrijden. Chelsea heeft een puntje minder en Maccabi verloor beide duels.

Bekijk de standen en het programma van de Champions League