FC Porto neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen het nog puntloze Maccabi Tel Aviv, maar dat is volgens Bruno Martins Indi geen reden om de tegenstander te onderschatten.

In groep G deelt Porto na twee duels de koppositie met Dinamo Kiev. Beide ploegen hebben vier punten, maar volgens verdediger Martins Indi moeten de Portugezen vechten voor een resultaat in het thuisduel met Maccabi.

"We hebben video's van ze bekeken, dus we weten dat het een goed team is", aldus de Oranje-international maandag op de persconferentie.

"Ik weet bijvoorbeeld dat Eran Zahavi een goede aanvaller is, maar we kunnen ons niet op slechts één speler richten. Maccabi heeft ervaren spelers en dat is van belang in de Champions League. Het wordt een intense wedstrijd."

Basisplaats

In de voorbije Champions League-wedstrijden met Porto kon Martins Indi rekenen op een basisplaats. Of dat dinsdag ook het geval is, weet hij nog niet.

"Ik kan op verschillende posities spelen, maar ik wil niet over mezelf praten. Ik weet niet of ik ga spelen, maar als ik speel, geef ik alles voor het team. Ik kan er alleen maar op hopen."

Chelsea is het vierde team in groep G. De ploeg van trainer José Mourinho heeft drie punten en gaat dinsdag op bezoek bij Dinamo Kiev.

Bekijk de standen en het programma van de Champions League