AC Milan-coach Sinisa Mihajlovic baalt van de valse start die zijn formatie doormaakt in de Serie A. De 'Rossoneri' staan na de 4-0 thuisnederlaag van zondag tegen Napoli slechts elfde.

"De uitslag was volkomen verdiend, we maakten fouten die we ons niet kunnen permitteren op dit niveau", treurde Mihajlovic. "Napoli heeft aanvallers die dat afstraffen."

"Na de 2-0 hadden we ook niet meer de kracht om te reageren. Tijdens de voorbije week hebben we verschillende dingen geprobeerd tijdens de training, maar ik zag daar niets van terug."

AC Milan verloor in dit prille seizoen al vier keer. Te vaak voor een club die aast op een Champions League-ticket, zo realiseert Mihajlovic zich.

"Het doet pijn. Ik heb het gevoel dat ik in het krijt sta bij voorzitter Silvio Berlusconi en vicevoorzitter Adriano Galliani. Zij gaven mij namelijk afgelopen zomer het vertrouwen."

Mihajlovic denkt dat de situatie snel kan veranderen. "Als we de individuele fouten weten te voorkomen, hebben we al veel gewonnen. Verder moeten we gewoon hard blijven werken. Kennelijk is het niet genoeg om honderd procent te geven."

Bij AC Milan zat Nigel de Jong de hele wedstrijd op de bank.

Bekijk de uitslagen en de stand in de Serie A