Bram van Polen was donderdagavond na afloop van de met 3-0 verloren bekerwedstrijd tegen Feyenoord duidelijk over het spel van PEC Zwolle en zichzelf.

"Ik kreeg het idee dat de mannen tegen de jongens speelden. Het voelde allemaal vrij kansloos. En dan had ik zelf nog zo'n achterlijke kutbal waarmee we ze helemaal in de kaart speelden", aldus Van Polen na afloop tegen FOX Sports.

De 29-jarige verdediger doelt op een kwartier na rust, toen PEC Zwolle al tegen een 1-0 achterstand aankeek. Van Polen speelde de bal te kort terug op zijn doelman, waardoor Feyenoord kon profiteren: 2-0.

"Ik moet me kapot schamen voor die hele matige bal", stelt Van Polen. "Dat doelpunt is echt mijn schuld. Daarna waren we al helemaal zoekende. We mogen blij zijn dat het uiteindelijk maar 3-0 is geworden." 

Niks te zoeken

Komende zondag reist PEC weer af naar De Kuip om tegen Feyenoord te spelen, maar dan in competitieverband. Van Polen beseft dat de Zwollenaren dan echt anders voor de dag moeten komen.

"In deze bekerwedstrijd hadden wij helemaal niks te zoeken in De Kuip. Het was behoorlijk kansloos. We moeten compacter spelen en elkaar verdedigend meer helpen."