Ondanks een slechte start van het seizoen in de Premier League is Chelsea-trainer José Mourinho ervan overtuigd dat de club hem niet zal ontslaan.

De 'Blues' pakten in de eerste vier wedstrijden slechts vier punten, maar volgens de Portugese oefenmeester is dat voor hem geen reden om zijn biezen te pakken.

"Ik wil de club onder geen beding verlaten en de club wil mij niet kwijt", aldus Mourinho, die vorige maand nog bijtekende tot medio 2019, tegenover The Guardian. "Ik ga niet weg en de club ontslaat me niet, punt uit."

De voormalig trainer van FC Porto, Internazionale en Real Madrid haalt uit naar zijn criticasters, die volgens hem niet op de hoogte zijn van de omstandigheden bij Chelsea.

"Wie denkt dat ik Chelsea verlaat, weet niets van de situatie. Dit soort mensen is geen Chelsea-fan, want die kennen me door en door. Het past niet bij me om weg te lopen van problemen of slechte resultaten."

Zaterdagmiddag gaat Chelsea op bezoek bij Everton, dat één punt meer heeft dan de Londenaren. Het duel in Liverpool begint om 13.45 uur.