Jeremain Lens was zaterdag erg blij met zijn eerste competitiedoelpunt voor Sunderland. De aanvaller hoopt dat er nog vele treffers zullen volgen.

De Nederlander, die afgelopen zomer overkwam van Dinamo Kiev, zette tegen Aston Villa de 2-2 eindstand op het bord. Lens keek tevreden terug op het duel.

"Het was geweldig om mijn bal het doel in te zien gaan, want ik ben een aanvaller en ik moet doelpunten maken", zegt Lens op de clubsite van Sunderland.

"In de vorige wedstrijden had ik al twee assists gegeven, maar een treffer geeft me een beter gevoel. Hopelijk volgen er nu nog veel meer goals in de rest van het seizoen."

Volgens Lens verdiende Sunderland een punt tegen Aston Villa. "We maakten een paar fouten en daaruit vielen de tegendoelpunten, maar over het algemeen speelden we beter dan in het begin van het seizoen."

Advocaat

Ook Advocaat was erg tevreden met het gelijkspel van Sunderland. "Het was een lastige wedstrijd waarin de spelers hard hebben gewerkt."

"We begonnen goed, maar na de strafschop nam Aston Villa het heft in handen. Nadat we wat dingen hadden omgezet in de rust, controleerden we de eerste twintig minuten van de tweede helft en maakten we een mooi doelpunt. Daarna was Aston Villa weer de baas. Maar ik ben erg blij met een punt."