Louis van Gaal weet niet zo goed wat hij moet vinden van de loting voor de groepsfase van de Champions League. Manchester United werd donderdagavond in Nyon gekoppeld aan PSV, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg.

"Het had slechter gekund en maar ook beter", zei Van Gaal vrijdag op een persconferentie. "Maar het interesseert me niet echt."

United plaatste zich woensdag ten koste van Club Brugge voor de poulefase van het kampioenenbal. De ploeg van Van Gaal was over twee duels met liefst 7-1 te sterk voor de Belgen.

Van Gaal laat weten dat hij en zijn staf de komende tijd PSV, CSKA Moskou en Wolfsburg gaat analyseren. "We moeten nog kijken naar deze tegenstanders, omdat in deze dagen de vorm belangrijker is dan het was in het verleden."

"Marcel Bout (assistent, red) gaat dit weekend al naar duels van Wolfsburg en ook PSV. PSV moet tegen Feyenoord, en dat is een grote wedstrijd in Nederland."

Swansea City

Van Gaal neemt het zondag met United in de Premier League op tegen Swansea City. De Nederlandse oefenmeester verwacht een zware wedstrijd in Wales.

"Mijn eerste wedstrijd als manager van United was tegen Swansea en toen verloren we. Nu speel ik mijn vijftigste wedstrijd als manager van deze club en hoop ik te kunnen zien dat we verder zijn dan vorig jaar."