Jeroen Zoet werd dinsdagavond in de blessuretijd geklopt door zijn collega-keeper Martin Hansen van ADO Den Haag. Maar dat maakte het voor hem niet extra zuur dat PSV zo puntenverlies leed (2-2).

"Als een spits de gelijkmaker had gescoord had ik hier met hetzelfde gevoel gestaan", aldus Zoet na afloop in het Kyocera Stadion.

"Het is heel mooi voor hem. Dit gebeurt vast één keer in zijn leven, maar vervelend genoeg is dat wel tegen ons. "

Volgens Zoet mocht PSV het zichzelf verwijten dat ADO alsnog op 2-2 kwam. "Ik ben kwaad over de manier waarop we het hebben weggeven. We liepen in de tweede helft achteruit, terwijl zij opportunistisch op zoek gingen naar de gelijkmaker."

"Als we het hoofd koel houden en goed dekken is er niets aan de hand. En geen vrije trappen meer weggeven rond de zestien, daarin moeten we slimmer zijn. We hadden hier drie punten moeten pakken."

Valse start

Zoet wil echter niet te grote conclusies verbinden aan de valse start van de landskampioen. "We zijn pas één wedstrijd onderweg. En in de eerste helft hebben we bij vlagen goed gespeeld. We hadden op 2-0 of 3-0 moeten komen."

"Het is heel teleurstellend dat dat niet gebeurd is. Maar uit die momenten voor rust kunnen we wel wat vertrouwen putten richting de wedstrijd van zondag tegen FC Groningen. Dan hebben we wat goed te maken."