PSV begint dinsdagavond in de uitwedstrijd bij ADO Den Haag met Andres Guardado en Maxime Lestienne in de basis.

De Mexicaan en de Belg begonnen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen (3-0 winst) nog op de bank.

Guardado was toen net teruggekeerd van de Gold Cup. Zijn basisplaats gaat op het middenveld ten koste van Jorrit Hendrix, die op de bank begint. Lestienne heeft zijn trainingsachterstand weggewerkt en vervangt Jürgen Locadia als linksbuiten.

Ook in de achterste linie heeft trainer Phillip Cocu een wijziging doorgevoerd. Hij verkiest linksachterin Joshua Brenet boven Simon Poulsen. Jetro Willems is nog altijd geblesseerd. 

Luuk de Jong draagt tegen ADO voor het eerst de aanvoerdersband van PSV tijdens een eredivisiewedstrijd. Cocu meldde zondag al dat hij definitief de opvolger is van de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum. Opvallend is dat Stijn Schaars niet bij de wedstrijdselectie zit.

ADO Den Haag

Bij ADO Den Haag beginnen de aanwinsten Edouard Duplan en Ruben Schaken meteen in de basis. De eerder op dinsdag geprestenteerde spits Mike Havenaar zit nog niet bij de selectie.  

Het duel in het Kyocera Stadion tussen ADO Den Haag en PSV begint dinsdag om 18.30 uur en staat onder leiding van arbiter Richard Liesveld.

Opstelling ADO Den Haag: Hansen; Malone, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers; Kristensen, Alberg, Bakker; Schaken, Korte, Duplan.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat, Brenet; Propper, Guardado, Maher; Narsingh, De Jong, Lestienne.