Michiel Kramer heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord en wacht af of die club er met zijn huidige werkgever ADO Den Haag uitkomt.

Dat meldt het AD woensdag. De geboren Rotterdammer zou dinsdag met technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord hebben gesproken.

De 26-jarige Kramer leek vorige maand nog te vertrekken naar Baniyas SC, maar tot zijn grote ongenoegen ging die lucratieve transfer naar Abu Dhabi niet door.

De maker van zeventien eredivisiegoals vorig seizoen heeft er nooit een geheim van gemaakt graag naar Feyenoord te vertrekken, al had de Rotterdamse club eerder nog twijfels over de kwaliteiten van de aanvaller.

Elia

Feyenoord is volgens De Telegraaf ook dicht bij het aantrekken van Eljero Elia. De buitenspeler, die overkomt van Werder Bremen, wordt mogelijk woensdag al medisch gekeurd en vervolgens gepresenteerd.

Elia heeft een aflopend contract bij zijn Duitse club, die hem graag ziet vertrekken. De 28-voudig international van Oranje speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis veel wedstrijden voor Southampton, maar de club van coach Ronald Koeman had geen ruimte meer voor hem.

Bij Feyenoord zou Elia inclusief bonussen een miljoen euro per seizoen kunnen verdienen. De 28-jarige aanvaller uit Voorburg zou ook hogere aanbiedingen hebben uit het Midden-Oosten, maar hoopt via De Kuip weer in beeld te komen voor Oranje.

Volg hier de laatste updates van de transfermarkt