Queens Park Rangers-manager Chris Ramsey verwacht niet dat Leroy Fer ook na het sluiten van de transfermarkt op 1 september nog voor de degradant uit de Premier League speelt.

"Clubs zijn zeer geïnteresseerd in hem", zegt Ramsey maandag tegen de BBC. "We weten met onze financiële situatie dat als het juiste bod komt, hij waarschijnlijk zal vertrekken."

Verschillende clubs zijn de laatste weken in verband gebracht met de 25-jarige Fer. Zo zou Dick Advocaat de oud-speler van Feyenoord en FC Twente graag naar Sunderland halen. Ook PSV zou overwegen om de middenvelder aan te trekken.

Fer deed net als spits Charlie Austin zondag niet mee in het oefenduel van QPR met Atalanta. "Ik zou zelf het liefste zien dat niemand zich voor hen meldt", aldus Ramsey, die hoopt dat hij nog zo lang mogelijk over het duo kan beschikken.

Fer stapte een jaar geleden voor ruim 11 miljoen euro over van Norwich City naar QPR. De elfvoudig international maakte vorig seizoen zes goals voor de Londense club, maar kon niet voorkomen dat hij voor het tweede jaar op rij met zijn club degradeerde uit de Premier League.