ADO Den Haag-trainer Henk Fraser is niet te spreken over de handelwijze van Feyenoord inzake Michiel Kramer. De spits van de Hagenaars staat in de concrete belangstelling van de Rotterdammers.

"Hij was afgelopen seizoen na Memphis Depay en Luuk de Jong de beste topschutter van de eredivisie. Zorg dan ook voor serieuze voorwaarden als je zo’n jongen benadert", aldus Fraser tegen FOX Sports.

"Feyenoord is absoluut mijn club, maar momenteel brengen ze het hoofd van Michiel op hol", laat de oud-speler van de stadionclub weten.

Kramer zag onlangs een lucratieve transfer naar Baniyas FC uit Abu Dhabi afketsen en zou ook op het lijstje staan van Celtic. Feyenoord heeft naar verluidt 1,5 miljoen euro over voor de 26-jarige Rotterdammer.

"Als er niets gebeurt, dan blijf ik dit seizoen bij ADO, maar voor een Rotterdammer is er maar één club en dat is Feyenoord", is Kramer duidelijk.

Kramer heeft nog een éénjarig contract bij ADO, dat geen interesse zou hebben om de lange aanvaller te ruilen voor Mitchell te Vrede, die op een zijspoor is beland bij Feyenoord.