PSV laat tijdens deze transferperiode in principe geen enkele basisspeler meer vertrekken, zo kondigt technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren aan.

"Er gaat niemand weer weg bij PSV. We willen niet meer meewerken aan uitgaande transfers", laat Brands weten aan De Telegraaf.

Landskampioen PSV nam deze zomer afscheid van de basisspelers Memphis Depay (Manchester United), Georginio Wijnaldum (Newcastle United) en Karim Rekik (Olympique Marseille). Laatstgenoemde was eigendom van Manchester City en speelde op huurbasis in Eindhoven.

Brands maakt een uitzondering voor spelers die geen of weinig uitzicht hebben op speeltijd, zoals Marcel Ritzmaier. "Als Marcel echt zelf weg wil, dan zullen we daar over nadenken, maar verder niet."

Jürgen Locadia heeft al verschillende keren gezegd dat hij een transfer wil maken omdat hij het niet ziet zitten nog een seizoen als stand-in van aanvalsleider Luuk de Jong te fungeren.

Voor Jetro Willems zou veel belangstelling zijn van buitenlandse clubs. PSV wil naar verluidt het in 2017 aflopende contract van de 21-jarige linksback verlengen en tegelijkertijd de afspraak maken dat een transfer volgend jaar wel tot de mogelijkheden behoort.

PSV speelt vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen AS Monaco in het Italiaanse Chatillon.