Ricardo Kishna zet zijn loopbaan mogelijk voort bij Lazio Roma. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de 20-jarige Ajacied, zou op hoofdlijnen overeenstemming hebben bereikt met de Serie A-club over een vierjarig contract voor zijn cliënt.

Dat bericht De Telegraaf donderdag. Lazio zou een bedrag van drie miljoen euro willen betalen om het tot medio 2016 doorlopende contract van Kishna bij Ajax af te kopen.

Bovendien is de club uit Rome bereid om tien procent van een mogelijk toekomstige transfersom voor de buitenspeler over te maken naar Amsterdam.

Kishna debuteerde in het seizoen 2013/2014 voor Ajax en kwam in de voorbije jaargang tot 26 competitieduels, waarin hij vijf keer scoorde.

In maart werd de vleugelaanvaller disciplinair geschorst omdat hij te fel reageerde in een discussie met trainer Frank de Boer. De straf hield in dat hij buiten de selectie werd gehouden voor de eredivisiewedstrijd tegen sc Heerenveen.

Bij Lazio spelen al de Nederlanders Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt, die deze zomer over is gekomen van AZ.