Dirk Kuijt blikte zondagavond tevreden terug op zijn officieuze rentree bij Feyenoord. De bijna 35-jarige aanvaller viel in Kufstein na de rust in tijdens de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf (2-0).

Volgens de oud-international, die na negen jaar is teruggekeerd bij de Rotterdamse volksclub, smaakte zijn eerste optreden naar meer.

"Dit voelt heel goed, zeker omdat ik er heel lang naar heb uitgekeken om dit shirt weer te dragen", liet Kuijt weten op de website van Feyenoord.

"Al vanaf het moment dat bekend werd dat ik terugkeer bij Feyenoord, zijn de supporters razend enthousiast. Dat doet mij veel, omdat het een mooie blijk van waardering is. Bovendien geeft het mij een enorme boost."

Plezier

Kuijt wilde bij zijn rentree niet overhaast te werk gaan. "Het was zaak om zo goed mogelijk op te bouwen. Dit was een mooie afsluiter van een toch al geslaagde trainingsweek hier in Oostenrijk."

"We hebben onder prima omstandigheden goed kunnen trainen, je ziet de groep sterker worden. Bovendien zie ik heel veel plezier in het elftal."