Raheem Sterling stapt zondag niet met zijn Liverpool-teamgenoten in het vliegtuig richting Thailand, omdat de 'Reds' opnieuw in gesprek zijn met Manchester City over een transfer van de aanvaller.

Dat melden de BBC en Sky Sports zondagmiddag.

De 20-jarige Sterling had eerder deze week al gevraagd of hij de reis naar Thailand, Australië en Maleisië mocht overslaan, maar hij stond zaterdag wel gewoon op de lijst van dertig namen voor het trainingskamp die Liverpool bekendmaakte.

Manchester City deed in juni al twee pogingen om de Engels international los te weken bij de Liverpool, maar de ploeg van Brendan Rodgers vond het bod tot twee maal toe niet hoog genoeg.

Volgens Engelse media zou het laatste geweigerd bod van City een waarde hebben gehad van 55 miljoen euro. Liverpool zou zeker 70 miljoen euro willen ontvangen voor Sterling.

De in Jamaica geboren aanvaller staat nog tot medio 2017 onder contract op Anfield, maar hij weigerde vorig jaar om een nieuwe verbintenis te tekenen die hem 100.000 pond (140.000 euro) per week op zou leveren.