De Nederlandse internationals Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh, Luuk de Jong, Georginio Wijnaldum en Jetro Willems keren maandag terug op het trainingsveld van PSV voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Oranje-klanten kregen langer vakantie omdat ze met het Nederlands elftal nog zijn meegereisd naar de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. PSV begon de voorbereiding een week geleden met de eerste training.

Trainer Phillip Cocu moet verschillende buitenlandse internationals voorlopig nog missen. Santiago Arias is nog niet terug van vakantie omdat hij met Colombia meespeelde in de Copa America. Oscar Hiljemark won afgelopen week met Jong Zweden nog het Europees kampioenschap voor beloftenteams.

Andres Guardado keert als laatste terug in Eindhoven. Hij gaat met Mexico nog naar de Gold Cup, die komende week begint en nog tot 26 juli duurt.

Nieuwe spelers

PSV hoopte afgelopen week nog een of twee nieuwe spelers te kunnen presenteren maar dat is niet gebeurd. De landskampioen is nog steeds bezig met de huur van Maxime Lestienne (23).

De Belg speelde afgelopen seizoen voor Genoa in de Italiaanse Serie A en is de beoogde vervanger van topscorer Memphis Depay, die een droomtransfer maakte naar Manchester United.

Volgens Uruguayaanse media is PSV bovendien vergevorderd met de transfer van Gaston Pereiro, een 20-jarige aanvallende middenvelder en Uruguayaans jeugdinternational.