Heracles Almelo heeft Peter van Ooijen transfervrij overgenomen van Go Ahead Eagles. 

De 23-jarige middenvelder tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar bij de club uit Almelo, zo maakte de club bekend op de eigen site.

Van Ooijen komt uit de jeugdopleiding van PSV, maar kwam daar slechts tot één wedstrijd voor hoofdmacht. Afgelopen seizoen speelde hij vijftien duels voor Go Ahead Eagles.

"Peter is een technische speler, een middenvelder die bovendien tweebenig is. Daarnaast heeft hij meerdere malen in verschillende leeftijdscategorieën het shirt van oranje vertegenwoordigd", aldus algemeen directeur van Heracles Nico-Jan Hoogma.

"De club, visie, supporters maar ook vooral de kwaliteit van de selectie spreekt mij enorm aan. Ik zal er alles aan doen om mijn waarde voor Heracles Almelo te laten zien op het veld", aldus Van Ooijen.

Teijsse

Verdediger Kenny Teijsse speelt het komende seizoen voor Go Ahead Eagles. De 22-jarige linksback komt over van Sparta en tekende een contract van een jaar, met een optie voor nog een jaar.

Teijsse speelde op huurbasis bij Sparta. Hij werd uitgeleend door FC Utrecht. De jaren daarvoor speelde hij eveneens op huurbasis bij FC Oss en Helmond Sport.