Liverpool-manager Brendan Rodgers trok zondag na de smadelijke 6-1 nederlaag bij Stoke City het boetekleed aan. Hij vindt dat de fans het recht hebben om 'boos' op hem te zijn.

"Het is een heel zwaar seizoen geweest. Ik vind dat we de afgelopen weken zwaar tekort hebben geschoten met zijn allen", begon Rodgers zijn verhaal. 

"Supporters hebben het recht boos op me te zijn. Ik ben verantwoordelijk en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Dat doe ik door mijn eigen beslissingen te evalueren, want de club moet het volgend jaar een stuk beter doen. We mogen niet stil blijven staan."

Vertrek

Rodgers heeft ondanks de matige resultaten nooit aan opstappen gedacht. "Als de eigenaars willen dat ik vertrek, zal ik vertrekken. Maar ik heb het idee dat ik Liverpool nog veel te bieden heb."

"Er is dit seizoen heel veel gebeurd rond de club en veel van die zaken hebben het werken voor mij erg lastig gemaakt. Maar ik snap dat wedstrijden zoals deze mijn positie er niet steviger op maken."

Liverpool eindigde dit seizoen op een teleurstellende zesde plaats in de Premier League. Het leverde wel een ticket voor de voorronde van de Europa League op.