Trainer Chris Ramsey is ook de komende seizoenen de trainer van Queens Park Rangers. De club uit Londen maakt dinsdag bekend dat Ramsey een driejarig contract tekent.

De 53-jarige Ramsey was de interim-coach sinds het vertrek van Harry Redknapp in februari, maar ook hij kon niet voorkomen dat de club van Leroy Fer dit seizoen is gedegradeerd uit de Premier League.

"Toen Chris het overnam, verkeerden we al in een moeilijke positie. Ondanks onze degradatie zijn we onder de indruk van zijn vakkundigheid en oog voor detail'', liet voorzitter Tony Fernandes weten in een verklaring.

"In korte tijd heeft hij ons verbaasd. Hij is onze ideale kandidaat. Ons eerste doel is om de club opnieuw op te bouwen. Als we meteen terug kunnen keren op het hoogste niveau is dat geweldig, maar we moeten ons concentreren op het herstel van onze tradities en onze nieuwe filosofie om zelf talent op te leiden'', voegde technisch directeur Les Ferdinand toe.

"Voor mij is dit een fantastische kans en ik ben er er enorm blij mee. Ik kijk uit naar de uitdaging', reageerde de trainer.

Een wedstrijd voor het eind van het seizoen staat Queens Park Rangers op de laatste plaats van de Premier League.