Daley Sinkgraven is alsnog toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje voor het internationale toernooi in Toulon dat volgende week woensdag begint.

Ook Jaïro Riedewald (Ajax), Brahim Darri (Heracles Almelo), Thom Haye (AZ), Menno Heus (FC Utrecht), Elvio van Overbeek (PSV), Rai Vloet (PSV) en Django Warmerdam (Ajax) zijn door Jong Oranje-coach Remy Reijnierse alsnog bij de groep gehaald.

De acht nieuwe selectieleden vervangen de spelers die zich wegens verplichtingen in de play-offs hebben afgemeld voor het toernooi in Toulon.

Het gaat om de Feyenoorders Anass Achabar, Jean-Paul Boëtius, Wessel Dammers, Rick Karsdorp, Tonny Vilhena, Lucas Woudenberg en Hidde Jurjus (De Graafschap).

Yassin Ayoub van FC Utrecht is door een rugblessure niet inzetbaar.

Garderen

Jong Oranje begint woensdag in Garderen aan een stage van drie dagen in aanloop naar het toernooi in Toulon. Na afloop van deze trainingsdagen brengt Reijnierse zijn selectie terug tot twintig spelers.

Het toernooi duurt van 27 mei tot en met 7 juni. Nederland neemt het in groep A op tegen Costa Rica, Verenigde Staten, Qatar en Frankrijk.