Trainer Massimiliano Allegri van Juventus acht de kans groot dat Paul Pogba woensdag in de basis staat tijdens de tweede wedstrijd in de halve finales van de Champions League tegen Real Madrid.

"Hij staat er goed voor", zei de Italiaan dinsdag, een dag voor het uitduel in Estadio Santiago Bernabeu. "Er is een grote kans dat hij aan de aftrap verschijnt."

De 'Oude Dame' won vorige week bij afwezigheid van de Fransman thuis met 2-1 van Real.

Pogba keerde afgelopen weekeinde terug bij de Italiaanse landskampioen en scoorde direct tegen Cagliari. De 22-jarige middenvelder lag er een kleine twee maanden uit met een dijbeenblessure.

Druk

"We zijn nog 95 minuten verwijderd van Berlijn", zei Allegri. In de Duitse hoofdstad wordt dit jaar de finale gespeeld. "We zullen onze speelwijze niet al te veel aanpassen ten opzichte van vorige week."

De oefenmeester is derhalve niet van plan om te gokken op een gelijkspel. "Het gaat erom dat we goed spelen. Een 0-0 uit het vuur slepen is zo goed als onmogelijk, dus we zullen ons niet louter op verdedigen richten."

Omdat Real voor eigen publiek moet winnen, weet de Italiaanse trainer dat zijn team de nodige kansen zal krijgen.

"Al zal Real behoedzaam te werk gaan. We moeten ook niet vergeten dat er veel druk op een wedstrijd in de halve finales van de Champions League staat. Dit zijn geen gewone wedstrijden."