Arsène Wenger maakte de spelers van Arsenal geen verwijten na de 1-0 thuisnederlaag van maandagavond tegen Swansea City.

"Dit was zo'n wedstrijd die je negentien van de twintig keer wint. Vandaag was net die ene keer", treurde Wenger tegen Sky Sports.

De Londenaren domineerden het grootste gedeelte van de wedstrijd, maar slaagden er niet in doelman Lukasz Fabianski te passeren. In de slotfase had Bafetimbi Gomis aan de andere kant wél succes.

"Het is heel frustrerend om een duel te verliezen waarin de tegenstander nauwelijks dreigend was. We maakten één foutje achterin. In balbezit hadden we iets geduldiger moeten zijn en natuurlijk dienden we beter om te gaan met de kansen."

Door de nederlaag verzuimde Arsenal de tweede plaats in de Premier League te heroveren op Manchester City. Zondag treden de 'Gunners' op Old Trafford aan tegen nummer vier Manchester United, dat vijf verliespunten meer heeft dan de formatie van Wenger.

"De spelers zijn nu teleurgesteld, ze zijn erop gebrand om zich zondag te revancheren. Uit het duel met Swansea haal ik ook veel positieve dingen. Ons niveau lag erg hoog, in sommige fases waren we heel dominant."