ADO Den Haag-doelman Martin Hansen heeft spijt betuigd over zijn kritiek op de clubleiding van zijn werkgever.

Hansen reageerde vrijdag gefrustreerd op het feit dat ADO de optie op twee seizoenen in zijn tot medio 2016 lopende contract niet wil lichten.

"Ik wil mijn excuses aanbieden voor de uitlatingen die ik afgelopen vrijdag richting de media deed", liet de 24-jarige Deen zondag in gesprek met het AD weten.

"Ik heb gisteren een goed gesprek gehad met trainer Henk Fraser. De lucht is volledig geklaard tussen ons. Er is dus ook geen sprake van boosheid, zoals in sommige media wordt beweerd."

"Daarna heb ik bij de spelersgroep en specifiek bij de aanvoerder aangegeven dat ik deze zaken niet zo had mogen zeggen", doelde Hansen op zijn kritiek aan het adres van captain Ronald Alberg, die volgens de doelman tussen de wedstrijden door met zijn telefoon bezig is.

Respect

"Ik heb veel respect voor de leiding van ADO Den Haag en wil ik ook richting hen mijn excuses aanbieden", vervolgde Hansen, die zondag onder de lat wordt vervangen door Robert Zwinkels.

"Ik heb een fout gemaakt en accepteer dat ik niet speel. Ik ben trots om in het shirt van ADO te spelen en zal altijd alles geven voor deze club. Volgende week tegen PSV doe ik er alles aan om het seizoen winnend af te sluiten."