Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid geeft de strijd om de Spaanse titel ondanks het puntenverlies van zaterdag tegen Valencia nog niet op.

De 'Koninklijke' speelde in Estadio Santiago Bernabeu met 2-2 gelijk. Valencia stond bij rust nog met 2-0 voor stond en Cristiano Ronaldo miste aan het einde van de eerste helft een strafschop.

''Alles is nog mogelijk'', aldus Ancelotti. Met nog twee duels te gaan zag Real de achterstand op koploper Barcelona groeien tot vier punten. ''Wij moeten nu gewoon twee keer winnen. Dan zien we wel wat Barcelona doet.''

Barcelona is kampioen als het de volgende wedstrijd bij Atletico Madrid wint. Lukt dat niet, dan krijgt het elftal van trainer Luis Enrique nog voor eigen publiek een herkansing tegen laagvlieger Deportivo La Coruña.

''Ik kan mijn elftal weinig verwijten'', zei Ancelotti. ''We hebben vooral in de tweede helft goed gespeeld. Dat geeft hoop voor woensdag.''

Juventus

Ancelotti doelde op de return van de halve finale van de Champions League tegen Juventus. Real verloor afgelopen dinsdag het eerste duel in Turijn met 2-1.

De winnaar van de dubbele ontmoeting stuit waarschijnlijk in de finale op Barcelona, dat het eerste duel van Bayern München met 3-0 won.