ADO Den Haag-doelman Martin Hansen is gefrustreerd over het uitblijven van een nieuw contract.

De Deen heeft in Den Haag nog een verbintenis tot 2016 met daarin een optie op twee seizoenen extra. ADO wil het contract vooralsnog niet opwaarderen.

"Nu zit ik gefrustreerd in de kleedkamer met spelers om mij heen die veel meer verdienen, maar helemaal niets om deze club geven", zegt Hansen vrijdag tegenover Omroep West. Hij doelt daarmee onder meer op Roland Alberg.

"Ik wil met deze club naar de top vijf en daar stop ik heel veel extra tijd in. Maar als je onze aanvoerder dan tussen de wedstrijden door op zijn telefoon bezig ziet denk ik... get the fuck out of here."

Volgens Hansen ondervindt hij in het dagelijks leven financiële problemen. "Ik kan niet eens mijn twee kinderen iedere dag in de kinderopvang plaatsen omdat dit te duur is."

Waardering

Toch is een salarisverhoging niet de belangrijkste drijfveer voor Hansen, die uithaalt naar het bestuur van ADO.

"Het gaat niet zozeer om geld, maar om de waardering. Mijn hart ligt hier en ADO heeft alles om een grote club te worden. Weet je wat het probleem is? Hier zitten niet de juiste mensen in de leiding van de club."

Hansen kwam aan het begin van dit seizoen over van FC Nordsjaelland. Met ADO staat hij met nog twee speelronden te gaan dertiende in de eredivisie.