José Mourinho is benieuwd wie er in het panel zitten voor de prijs van manager van de maand in de Premier League.

De Portugese oefenmeester werd in april kampioen met Chelsea, maar de trofee voor beste manager ging vrijdag naar Nigel Pearson van Leicester City, dat in die maand vier van zijn wedstrijden wist te winnen.

Mourinho werd opvallend genoeg dit seizoen nog niet één keer verkozen tot manager van de maand. "Vele maanden geen nederlagen, telkens overwinningen. Maar ik kan er verder niets aan doen. Ik kan alleen maar genieten van de titel, wat het belangrijkste is", aldus Mourinho.

"Ik heb eigenlijk geen zin om commentaar hierop te leveren, maar ik wil graag weten wie er in het panel zitten. Wie zijn zij? Misschien kom ik ze op een dag tegen en dan wil ik ze een knuffel geven."

Contract

Mourinho liet verder weten dat hij zich niet druk maakt over de contractonderhandelingen met Chelsea. "Ik heb geen contract nodig. Meneer Abramovitsj kan er gerust op zijn dat ik blijf. Ik vraag niet om een beter contract, dus hij hoeft zich geen zorgen te maken."

"Hij heeft mij en als hij wil dat ik blijf, dan blijf ik. En als ik ooit een keer moet vertrekken, dan vertrek ik. We zijn al druk bezig met volgend seizoen, dus ik weet dat ik blijf. Maar nog belangrijker dan een contract voor twee of tien jaar, is mijn verlangen om te blijven en zijn verlangen om met mij verder te gaan."