De komst van Dirk Kuijt heeft geen invloed op de keuze van Jordy Clasie over of hij wel of niet nog een jaar bij Feyenoord blijft.

"Ik laat mijn keuze nooit afhangen van één of twee mensen die mij iets vertellen", zei Clasie zondag na het duel bij Willem II tegenover FOX Sports.

Kuijt zei afgelopen week dat hij de aanvoerder zou gaan bellen om hem over te halen nog een jaar bij Feyenoord te blijven. "Zo’n advies is mooi", vervolgde Clasie.

"Maar mijn keuze hangt er dus niet vanaf. Ik maak mijn keuze in overleg met mijn familie en mijn gezin."

Lastige wedstrijd

Met Clasie negentig minuten in het veld kwam Feyenoord bij Willem II niet verder dan 2-2. En dat nadat de Rotterdammers de vier voorgaande wedstrijden wel gewonnen hadden.

"Qua spel was het verval ook groot", vond Clasie. "Dat heeft iedereen kunnen zien. Maar uit tegen Willem II is gewoon een lastige wedstrijd. Ze spelen altijd goed vooruit."

Feyenoord stond kort voor tijd zelfs nog op een 2-1 achterstand, maar Colin Kazim-Richards tekende voor de 2-2 eindstand.

"Daarna hebben we nog kansjes gehad op 3-2. Maar met 2-2 kunnen we leven, zeker omdat we het niveau van de voorgaande wedstrijden niet gehaald hebben."