De wedstrijd tussen Arsenal Tula en Torpedo Moskou is zondag hevig ontspoord. De supporters van Torpedo Moskou braken door de omheining waarna heftige vechtpartijen ontstonden.

In de 31e minuut van het duel in de Russische Premjer Liga raakten supporters van beide ploegen slaags.

Arsenal Tula beschrijft in een verklaring op de clubsite wat er is gebeurd. "In de 31e minuut braken fans van Torpedo Moskou door de hekken. Ze gingen naar de oostelijke tribune in de hoop bij de thuissupporters te komen. Stoeltjes sneuvelden en werden richting de ordediensten gegooid."

Scheidsrechter Alexander Jegorov staakte daarop de wedstrijd, maar na zeven minuten was de rust alweer teruggekeerd en werd het spel hervat. Torpedo Moskou won het degradatieduel uiteindelijk met 3-1.

Straf

De club wacht echter waarschijnlijk een zware straf. Eerder werd het ook al veroordeeld tot het spelen van twee wedstrijden zonder publiek na racistische uitlatingen tegeonver Zenit-speler Hulk.

Sergei Cheban, directeur van de Russische Premjer Liga, zei na afloop dat Torpedo zwaar gestraft zal worden voor het incident. "Dit is hooliganisme en het is niet de eerste keer dat door deze supporters een wedstrijd word stilgelegd."