Louis van Gaal heeft de hoop op de titel in de Premier League nog steeds niet opgegeven. Volgens de Nederlandse coach van Manchester United is er in de slotfase van de competitie nog van alles mogelijk.

Dankzij de zege zaterdag op Aston Villa (3-1) is het gat met koploper Chelsea nog steeds acht punten. Bovendien hebben de 'Blues' nog een wedstrijd tegoed. Desondanks sluit Van Gaal een kampioenschap nog niet uit.

"We treffen de drie bovenste ploegen in de Premier League nog (Chelsea, Arsenal en Manchester City) en wanneer je normaal gesproken speelt tegen betere ploegen met meer punten, is het nog niet gespeeld", zei de Nederlander na de zege op Aston Villa.

"We kijken omhoog en we zullen elke week moeten winnen, maar alles is mogelijk. We hebben een groot gat geslagen naar de nummer vijf op de ranglijst en we kunnen een nederlaag incasseren."

"We hebben een voorsprong van acht punten op Liverpool en staan acht punten achter op Chelsea. We moeten de druk erop houden, maar het wordt lastig", aldus Van Gaal.

United speelt volgende week eerst de derby tegen City. De week daarna moet het op bezoek bij Chelsea.