Vitesse-trainer Peter Bosz was zaterdag niet te spreken over het spel van zijn ploeg in met name de eerste helft van de wedstrijd tegen FC Groningen (1-1).

"Ik vond dat we heel slecht aan de wedstrijd begonnen. Zo ken ik mijn ploeg niet", aldus Bosz tegen FOX Sports. De oefenmeester zag Groningen-verdediger Rasmus Lindgren al vroeg de score openen.

"We leden heel veel balverlies. We waren constant te laat met drukzetten en vooral ook heel slap in de duels", ging Bosz verder. Een kwartier voor tijd maakte Zakaria Labyad via de rug van doelman Sergio Padt de gelijkmaker.

"Het is vaak moeilijk om een wedstrijd te kantelen, maar dat is ons denk ik alsnog wel gelukt. We speelden de tweede helft niet eens zozeer goed voetbal, maar waren wel veel agressiever. Ik vind dat we terecht de gelijkmaker maakten, maar we verdienden niet meer dan dat."

Padt

Padt baalde op zijn beurt vooral van het ongelukkige moment bij de 1-1. "Ik kan er niets aan doen. Als keeper moet je een snelle reflex hebben, maar zo snel wegduiken voor de bal zit er niet in."

"Ik vind het ongelukkiger als je er wel iets aan kan doen, want dan voel je je ook echt schuldig. Als je zo goed staat te keepen, wil je natuurlijk de overwinning uit het vuur slepen, maar dat is helaas niet gelukt."