PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen was blij dat hij zaterdag het enige doelpunt van het duel met Willem II maakte, maar realiseerde zich dat het spel van de Zwollenaren niet goed was.

"Het was een verschrikkelijke wedstrijd. We hebben de mensen niet echt vermaakt", aldus Van Polen voor de camera van FOX Sports.

"Het is leuk dat juist ik de winnende goal maak. Dat heb ik niet zo vaak. Ik ben er dus blij mee. Het is lekker dat je de wedstrijd ondanks dat je slecht speelt alsnog over de streep trekt. We hebben hele goede zaken gedaan in de strijd om de play-offs."

PEC neemt het dinsdag in de halve finales van de KNVB-beker op tegen FC Twente. Van Polen vindt niet dat er een uitgesproken favoriet is. "Ik denk dat het fifty-fifty is. Misschien hebben zij een beetje thuisvoordeel."

Trainer Ron Jans liet weten dat PEC ter voorbereiding op een soort trainingskamp gaat. "We gaan in retraite, misschien zeg ik het zo beter. We zonderen ons in ieder geval even af en gaan trainen op echt gras. Daar spelen we dinsdag ook op.''