Anass Achahbar was zondag met twee treffers de gevierde man aan de kant van Feyenoord in de topper tegen PSV. De aanvaller sprak na de 2-1 zege van 'een lekker gevoel'.

"Dit was een heel lekkere wedstrijd en ik ben blij met de drie punten", zei Achahbar voor de camera van FOX Sports.

De 21-jarige Hagenaar besliste het duel in De Kuip met twee fraaie volleys. "De eerste gaf mij het gelukkigste gevoel. De bal zat er heerlijk in. Voor mij persoonlijk is dit echt heel lekker."

Achahbar wist naar eigen zeggen vorige week, toen hij Feyenoord in blessuretijd met een kopbal de drie punten bezorgde tegen FC Dordrecht, al dat hij in de basis zou staan tegen PSV.

"En donderdag tijdens de tactische training werd mijn gevoel bevestigd. Ik moest gewoon mijn eigen spel spelen. Ik kan makkelijk wegdraaien in kleine ruimtes en dat is vandaag ook wel gelukt."

Vertrouwen

Achahbar, die vorig seizoen nog werd uitgeleend aan het Duitse Arminia Bielefeld, is blij dat hij een kans kreeg van trainer Fred Rutten.

"Dat ik vandaag mocht beginnen is een compliment van de trainer. Hij heeft altijd vertrouwen in mij gehouden en zorgde ervoor dat ik er met mijn hoofd bij bleef."

Achahbar helpt Feyenoord in De Kuip langs koploper PSV