Rob Alflen twijfelt over zijn toekomst als trainer bij FC Utrecht. Hij heeft dit zondag gezegd in het FOX-programma De Tafel van Kees.

"Na ons seizoen kan ik me niet anders voorstellen dan dat er twijfel bij de club is over verlengen wel of niet", aldus Alflen. "Er is ook twijfel bij mij. Ik twijfel over bepaalde zaken."

"Er zijn doelstellingen gesteld en een aantal daarvan wordt prima gehaald. Maar er zijn ook dingen die niet goed gaan. Ik vind het ook niet gek dat er, na wat er allemaal gebeurd is, twijfel is."

FC Utrecht, dat vrijdag met 3-4 van NAC Breda verloor, staat twaalfde in de eredivisie. "Als je wilt verlengen, moet je van twee kanten honderd procent overtuigd zijn", aldus Alflen.

Goede weg

Volgens de oefenmeester is het niet gek als het bestuur van de Utrechters een andere kijk op de gang van zaken heeft dan hijzelf.

"De leiding moet de absolute overtuiging hebben dat we op de goede weg zijn. Ik kan me voorstellen dat de club daar anders over denkt."

Alfen staat dit seizoen voor het eerst op eigen benen voor de groep bij FC Utrecht. Hij tekende in 2014 een contract voor een jaar. Vanaf 2011 was hij al assistent-trainer bij de Domstedelingen.

Bekijk de stand in de eredivisie