Trainer Foeke Booy van Go Ahead Eagles maakte zaterdagavond na de late nederlaag bij concurrent NAC Breda (1-0) een aangeslagen indruk. 

''Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat we deze wedstrijd hebben verloren'', sprak de coach bijna een uur na afloop nog steeds vol onbegrip. ''Ik heb ook geen moment gedacht we hier zouden gaan verliezen. Maar het is wel gebeurd en dat is zeer teleurstellend.''

Volgens Booy, die tot zijn afgrijzen Adnane Tighadouini in de extra tijd zag scoren, had Go Ahead de vierde nederlaag op rij aan zichzelf te wijten. ''We hebben de hele wedstrijd controle gehouden, tot aan de 92e minuut." 

''Toen hadden we de bal in de tribune of uit het stadion moeten rossen. Maar op dat moment waren we even naïef, misten we de zakelijkheid. We bleven voetballen, kregen een counter en gingen daardoor de bietenbrug op. Doodzonde.''

De bekritiseerde Booy, die sowieso na dit seizoen vertrekt bij de ploeg uit Deventer, zag nog voldoende pluspunten in Breda. ''De ploeg was strijdbaar. Dat is een goed signaal."

NAC boekt late zege in degradatieduel met Go Ahead