José Mourinho heeft vrijdag kort en bondig gereageerd op de uitspraak van Zlatan Ibrahimovic dat de spelers van Chelsea zich tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain als baby's gedroegen.

"Het interesseert me niet wat anderen over mijn spelers zeggen", aldus Mourinho vrijdag op een persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Southampton van zondag.

Door het 2-2 gelijkspel van woensdag in Londen werd Chelsea uitgeschakeld in de achtste finale van het kampioenenbal.

De Portugese trainer reageerde ook op de verhalen dat zijn spelers Ibrahimovic een rode kaart hebben 'aangepraat' bij scheidsrechter Björn Kuipers.

"Als mijn spelers zich rondom de scheidsrechter bevinden en daar een boete voor krijgen, moeten zij die betalen. Dat is al eens eerder gebeurd. Zo simpel is het."

"En dat is het laatste wat ik over de uitschakeling in de Champions League te zeggen heb. Ik heb er met mijn spelers uitgebreid over gesproken na afloop. Er is veel gediscussieerd. De details van dat gesprek ga ik hier niet vertellen."

"Voor meer vragen over de Champions League verwijs ik je door naar Arsène Wenger en Manuel Pellegrini, want Arsenal en Manchester City zitten nog wel in het toernooi. Wij focussen ons nu op het winnen van de Premier League."

Kampioenschap

Chelsea moet in de competitie nog elf wedstrijden spelen en staat vijf punten voor op nummer twee City. Bovendien moet de Londense club nog een wedstrijd inhalen tegen hekkensluiter Leicester City.

"Elke club wil staan waar wij staan. 'Southampton' is een belangrijke wedstrijd richting het kampioenschap. Als we die titel winnen, is het gewoon een fantastisch seizoen."

Bekijk het programma en de stand in de Premier League