Luciano Narsingh probeert ondanks de grote voorsprong van PSV nog niet aan de titel te denken, maar aan zijn omgeving merkt hij wel dat het kampioenschap steeds dichter bij komt.

"Vrienden zeggen: je gaat kampioen worden. En dan probeer ik bescheiden te blijven en te zeggen dat er nog veel wedstrijden te gaan zijn", aldus Narsingh, die ondanks de zege van Ajax zondag bij Go Ahead nog altijd twaalf punten voorsprong heeft met koploper PSV.

"Eigenlijk hoor ik van bijna iedereen dat we al kampioen zijn", vervolgt Narsingh. "Het komt ook steeds dichterbij. Het moet gek lopen willen we geen kampioen worden, maar in het voetbal kunnen rare dingen gebeuren."

De rechtsbuiten was zaterdag met PSV te sterk voor FC Utrecht (3-1). Vrijdag wacht op papier een lastigere klus wanneer de Eindhovenaren op bezoek gaan bij nummer vier AZ.

"Achter FC Utrecht hebben we nu een vinkje gezet en de volgende moet achter AZ. Ook daar moeten we drie punten pakken, verder kijken we niet. Het klinkt misschien als een cliché, maar zo moeten we het wel benaderen. Van wedstrijd tot wedstrijd."

"Dat is ook waar de trainer op hamert. Iedereen roept van alles, maar wij moeten gefocust blijven. Iedere wedstrijd moeten we er opnieuw staan."