Lex Immers is niet van plan om Feyenoord nog te verlaten in de laatste dagen van de winterse transferperiode.

De middenvelder staat volgens Engelse media in de belangstelling van Leicester City, al is hij daar zelf niet van op de hoogte.

"Ik heb niks gehoord en ben er ook helemaal niet mee bezig", sprak Immers vrijdag in De Kuip, twee dagen voor het thuisduel met zijn oude club ADO Den Haag.

"Ik heb mijn zaakwaarnemer wel even over de geruchten gesproken, maar we hebben er nog niet eens een minuut over gepraat. Een wintertransfer hoeft van mij niet."

Wat roepen

De 28-jarige Immers heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2017. "Ik heb het hier naar mijn zin en dit laat ik niet zomaar achter."

Vorig seizoen stond Immers al eens in de belangstelling van Middlesbrough en in zijn ADO-tijd probeerde Leeds United hem te verleiden tot een overstap naar Engeland.

"Ach, het zijn in Engeland vaak mensen die wat roepen. Je moest eens weten hoeveel clubs er hier op de tribune zitten en helemaal bij de Klassieker van afgelopen zondag. Dan kunnen ze elke club wel aan iemand linken."

Beloftes over zijn toekomst wil Immers echter niet doen. "Er kan altijd een bod komen dat Feyenoord en ik niet kunnen weigeren. Je weet nooit wat er langskomt en ooit naar het buitenland is absoluut een droom, maar nu weggaan lijkt me niet bevorderlijk."

Volg alle transferupdates | Rutten wil Vilhena alleen laten gaan als hij vervanger kan halen

Hoe ziet het programma in de eredivisie eruit?